Meteen naar de inhoud

Tarieven

ArbeidsrechtSpecialist.nl streeft naar volledige transparantie waar het gaat om de tarieven. Daarom spreken wij altijd vooraf af welk uurtarief zal worden gehanteerd en met welke eventuele extra kosten u geconfronteerd zal kunnen worden.

De hoogte van het uurtarief

Meestal zal er een uurtarief worden afgesproken, maar ook het in mogelijk – indien de zaak zich daarvoor leent – om vooraf aan vaste prijs af te spreken.

Afhankelijk van het financieel belang van de zaak en de complexiteit van de zaak, bedraagt ons uurtarief voor particulieren tussen de € 195,- en € 275,- excl. BTW per uur. Voor werkgever geldt een tarief tussen de € 200,- en € 280,- per uur excl. BTW. Met werkgevers die vaker arbeidszaken hebben, kunnen andere (lage) tarieven worden overeengekomen.

Gefinancierde rechtsbijstand (pro deo?)

ArbeidsrechtSpecialist.nl werkt ook basis van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) omdat we vinden dat iedereen recht heeft op een goede advocaat, die er staat wanneer het nodig is. Hulp op basis van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand bestaat alleen voor particulieren. Dit heeft de overheid zo bepaald. Bij rechtshulp basis van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, geldt uitsluitend een eigen bijdrage. Meer informatie vindt u op: www.rechtsbijstand.nl.